Huidverzorging | Fruitzuurbehandeling

Image

Fruitzuurbehandeling


Standaard gezichtsbehandeling | 1,5 uur |
Nieuw bij Huidverzorgingspraktijk The Beauty-Inn fruitzuurbehandelingen met het unieke AHA Gel Peeling systeem van Dr Tadlea. Een fruitzuurbehandeling is een behandeling van het gelaat op natuurlijke wijze (geen apparaten) met producten waarin een hoge concentratie fruitzuren is verwerkt.

Waarom een Fruitzuurbehandeling?
Een fruizuurbehandeling zorgt ervoor dat uw huidbeeld verbetert doordat de celdeling en celvernieuwing binnen uw huid wordt gestimuleerd. Daarnaast zorgt deze behandeling voor:

- een zichtbare verbetering van de hardnekkige acne vorm(onzuivere huid),
- verdwijnt rest acne,
- littekens in het gelaat vervagen, verzachten en verminderen,
- rimpelvorming wordt tegengegaan en vermindert,
- zorgt voor een betere opname van cosmetische werkstoffen doordat de huid weer doorlaatbaar wordt voor diverse stoffen

Huidverzorgingspraktijk The Beauty-Inn maakt gebruik van het AHA GEL PEELING SYSTEEM van Dr Tadlea. Een professioneel peeling systeem met fruitzuren in toenemende concentraties. Een nieuw professioneel peeling systeem met AHA( fruitzuren), dat in pijnloze (kuur)behandeling zorgt voor een gedoseerde vernieuwing van de hoornlaag. Er wordt gebruik gemaakt van gels in oplopende sterktes (5%, 10%, 20% en 35% van 100% Glycolic Acid). Voor de probleemhuid in combinatie met de producten thuis is dit dé behandeling. Ook op een sterk geatrofieerde, gerimpelde en perkamentachtige huid, geeft het uitstekende resultaten.


Belangrijk: de pH waarde van de producten ligt tussen de 3 en 4 en garandeert dus een optimale werking. De pH waarde van de producten is van groot belang voor het verkrijgen van een goed resultaat. (Als de pH waarde, door toevoeging van andere ingrediënten neutraal of zelfs basisch zou worden, dan zullen de"zure" werkstoffen ook worden geneutraliseerd en praktisch geen effect sorteren.)

Het te bereiken effect van een fruizuurbehandeling is voor elke client weer verschillend. Middels een persoonlijk gesprek en een huidanalyse zal de behandeling(en) uitvoerig worden toegelicht. Het tarief voor een fruitzuurbehandeling bedraagt 45 euro. Daarnaast kan een fruituurbehandeling ook worden verwerkt in een standaardbehandeling. De meerprijs bedraagt dan 22,50 euro. Wanneer fruitzuurbehandelingen in kuurverband worden ondergaan bedraagt het tarief voor 6 behandelingen inclusief alle producten voor thuisgebruik 300 euro.

Voor verdere vragen kunt u altijd contact met de praktijk opnemen.