Huidverzorging | Advies

Image

Advies


Beauty tip van de maand
Arganolie heeft de laatste tijd extra in de spotlight gestaan. Deze miraculeuze olie wordt ook wel vloeibaar goud genoemd en kan zelfs littekens genezen die ontstaan door bijvoorbeeld acne. Steeds meer mensen zijn overtuigt van de goede eigenschappen. Arganolie komt van een speciale boom die voorkomt in Marokko. Hier wordt het al eeuwen gebruikt om verschillende gezondheids en beauty problemen op te lossen.

Waar komt Arganolie vandaan?
Arganolie wordt gewonnen uit de kernen van het fruit dat de Argan boom produceert. Het is een zeldzame en kostbare bron om verschillende cosmetische en medische problemen op te lossen. Arganolie heeft een zeer hoog percentage essentiële vetten. Bovendien is minder gevoelig dan olijfolie voor oxidatie.

De gezondheidsvoordelen van Arganolie
Met betrekking tot gezondheids problemen heeft Arganolie de goede eigenschap om ontstekingen te genezen, en te helpen om het cholesterol te verlagen. Ook helpt arganolie tegen artritis, het is een effectieve pijnbestrijder, en beschermd de bloedvaten tegen vernauwingen.
De regelmatige inname van arganolie heeft een goed effect op de spijsvertering. Het helpt om geïrriteerde darmen tot rust te brengen.
Ons immuunsysteem wordt veel sterker door regelmatig arganolie te gebruiken.

Voordelen van arganolie op de huid
Marokkaanse vrouwen gebruiken al eeuwen arganolie voor een mooie huid. Arganolie is een heel effectieve vochtinbrenger en heeft ook anti-bacteriële eigenschappen. Omdat het geen cholesterol bevat, heeft het een goede invloed op de P.H. waarde van de huid. De natuurlijke balans van talgaanmaak wordt hersteld.
De hoge concentratie vetzuren van Arganolie maakt het zelfs effectiever dan 'shea butter' en olijfolie.
Arganolie helpt bij de bestrijding tegen eczeem, psoriasis en tegen acne!

Arganolie en zwangerschapsstriemen
Tegen zwangerschapsstriemen is arganolie bijzonder effectief. Gebruik het dagelijks om ze te voorkomen, of te genezen.

Arganolie tegen huidveroudering
Natuurlijke olie is altijd al een wondermiddel geweest tegen huidveroudering. Arganolie zit boordevol natuurlijke stoffen die effectief helpen tegen huidveroudering.
De anti oxidanten verminderen het schadelijke effect van vrije radicalen in de huid die ontstaan door rook, vervuiling, stress en nog veel meer.
Bovendien stimuleert arganolie de huidvernieuwing, hierdoor krijgt de huid meer elastine, en verminderen rimpels tegelijkertijd.

*** Seizoenstip***

Bij een gezichtbehandeling een weldadige gezichtsmassage met deze heerlijke olie geheel gratis!

Maak gelijk een afspraak en klik HIER.