Huidverzorging

Image

Voor iedereen een behandeling


The Beauty-Inn biedt u een zeer grote variatie aan behandelingen aan. De behandeling wordt uiteraard afgestemd op uw wensen, aandachtspunten en huidtype. Alle behandelingen worden voorafgegaan door een kort gesprek waarin ik toelicht wat de gekozen behandeling inhoudt gevolgd door een huidanalyse.
Door middel van deze huidanalyse stel ik de producten die ik tijdens de behandeling ga gebruiken samen. Omdat iedereen een ander huid heeft zullen er altijd verschillende producten worden gebruikt. Zo bent u er zeker van dat de behandeling op u en uw huid is afgestemd.

In onze salon maken we voornamelijk gebruik van de huidverzorgingsproducten van Webecos. Al meer dan 40 jaar is Webecos cosmetica het toonaangevende merk voor schoonheidssalons, sauna’s, beautyspa’s en opleidingsinstituten.

Webecos heeft een volledige huidverzorginglijn gebaseerd op eigen receptuur voor zowel de salon- als consumentverpakkingen.

De meeste werkstoffen zijn op natuurlijke basis. Daarnaast zijn de producten hypoallergeen (dat wil zeggen een minimaal risico op allergische reacties). Dit is ook onze ervaring in de salon. Tevens zijn de producten van Webecos proefdiervrij.

De belangrijkste redenen voor onze keuze voor Webecos
1. Hoge kwaliteitseisen
2. Werkstoffen op natuurlijke basis
3. Dierproefvrij
4. Hypoallergeen